Madame Curie op vakantie

Madame Curie maakt weer een nieuwe reis deze zomer. Om ook de avonturen van deze zomer te volgen klik hier.

donderdag 17 februari 2011

Stress!!!

vlak voor vertrek
Ja ik heb nu ook stress. De laatste loodjes wegen het zwaarst. En daar kom ik nu ook achter. Er lopen nog 100 dingen, en de inspecteur van de verzekering komt al op 1 maart. Dat is nog maar een paar nachtjes slapen. (Misschien kan ik beter zeggen een paar nachtjes niet slapen, want de zorgen nemen toe, en de klussenlijst onvoldoende af).

Het is wel herkenbaar, alle vertrekkerssites die ik lees staan dezelfde verhalen, dezelfde last-minute problemen. Had me zo voorgenomen om het voor te zijn (zucht).

Er zijn ook positieve ontwikkelingen, de laatste loodjes maken mijn boot wel echt af. De kussens heb ik gister opgehaald bij de stoffeerder, en dat geeft een heel ander gezicht. Alle verlichting werkt weer, en dat geeft ook goede moed.

Ga nu maar weer snel klussen!!!

4 opmerkingen:

 1. Hè Margriet, nog even en dat gaat het avontuur dan echt beginnen! Vanaf deze plek: Fair winds and following seas! Gr. Ed

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Margriet, behouden vaart. Al is het eerste stukje over land. Gr. Hen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Begin het nu echt te snappen. flitsende "Banner"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Margriet, Het is een mooie boot, Je ALS staan aan en kan je boot net niet zien dobberen. Hoop dat de laatste restjes no geregeld zijn. Gr. Hen

  BeantwoordenVerwijderen